Зручний для Суркіса: джерело назвало нового головного тренера Динамо – SPORTNEWS.COM.UA

40

Український футбольний журналіст Сергій Болотніков поділився думкою про майбутнє Олександра Шовковського на посаді головного тренера київського Динамо.

Болотніков не сумнівається, що наступного сезону наставником Динамо буде Олександр Шовковський.

«Я вангую, що Шовковський буде головним тренером, бо для Суркіса це ідеальна ситуація. Я вже можу спародувати інтерв’ю Суркіса за місяць».

Болотніков упевнений, що саме таке рішення ухвалить президент київського клубу Ігор Суркіс.

«Він вийде і скаже: «Дивіться, команда перемагає, команда мчить. СаШо наша людина. Як я можу після такого не дати йому шансу? Я що, поганий президент? Від Луческу ми не відмовляємось, він буде у нас консультантом».

Однією з причин призначення Шовковського, на думку Болотнікова, є той факт, що український фахівець обійдеться значно дешевше ніж Мірча Луческу.

«Це дуже зручно для Суркіса, він має всі підстави залишати Шовковського, і це фінансово вигідно. У цьому варіанті немає мінусів», — заявив Болотніков в ефірі KDK.

Нагадаємо, що Луческу після поєдинку з Шахтарем (1:1) оголосив про те, що він тимчасово залишає тренерський місток, оскільки він має зробити операцію.

Його місце з того часу посідає Олександр Шовковський, під керівництвом якого Динамо встигло провести шість поєдинків (п’ять перемог і одна поразка).

27 Травня 2023 06:30 138