“Вільярреал” – “Ювентус”, анонс матчу Ліги чемпіонів, де і коли дивитися футбол 22 лютого

440

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Обидві команди добре грають в обороні, але фаворит – “Юве”

Фото з відкритих джерел

“Вільярреал” – “Ювентус”. Іспанська команда прийме команду Аллегрі, яка в цьому сезоні не є явним фаворитом ЛЧ. Онлайн-трансляція матчу “Вільярреал” – “Ювентус” розпочнеться на 112ua.tv о 22:00, а дивитися футбол можна на каналі “Сетанта”.

22 лютого, 22:00
Вильярреаль, “Ла Серамирка”
Ліга Чемпіонів, 18 фіналу
“Вільярреал” – “Ювентус”

Обидва колективи пробилися в плей-офф Ліги чемпіонів з других місць у своїх групах. І якщо до наявності “Ювентуса” серед 16 кращих клубів Європи питань немає, то для “Вільярреала” вихід в плей-офф – це серйозний успіх. До речі, для тренера іспанців Унаї Емері це буде четверта спроба. До цього йому не вдавалося пройти до чвертьфіналу ні з “Валенсією”, ні з ПСЖ.

На вихідних “Ювентус” грав складний матч у дербі проти “Торіно”. Перемогти “на класі” не вдалося – підсумкова нічия дозволила “Юве” залишитися на четвертому місці, але конкуренти дуже близько. Плюс до цього, в грі з “Торіно” отримав травму Ругані, що з більш ранніми ушкодженнями К’єлліні і Бонуччі робить проблему в центрі оборони “Ювентуса”, що має повинно сильно спантеличити Аллегрі.

Додамо, що у ще одному матчі вечора “Челсі” прийме в Лондоні “Лілль”.

1News за темою: “Вільярреал” – “Ювентус”: Сьогодні відбудеться матч Ліги чемпіонів

ФК Ювентус

Головний тренер туринського Ювентуса Массіміліано Аллегрі:

“Ми завжди граємо на перемогу, як в Кубку Італії, так і в Лізі чемпіонів. Очевидно, все залежить від того, як підуть справи. Чи зміниться наш підхід зі скасуванням правила виїзного голу? Поки не знаю, давайте поки подумаємо, як завтра домогтися позитивного результату. Доля протистояння ще не вирішена. Вільярреал проводить дуже хороший відрізок, як і ми. У них технічна команда з відмінним тренером. Це буде тактичний матч – ми повинні бути уважні до деталей і запастися терпінням. Нам потрібно буде зібратися і дотримати правильний баланс в грі”.

Прогноз 112ua.tv – 0:1

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

22 Лютого 2022 12:38 136