Усик може може провести бій з Дюбуа, – промоутер Френк Уоррен

165

Промоутер Френк Уоррен заявив, що в наступному році Олександр Усик може провести бій з Даніелем Дюбуа. Поєдинок українця і британця можливий за умови, якщо Ентоні Джошуа звільнить чемпіонський титул WBO заради бою з Тайсоном Ф’юрі, пише СпортАрена.

«Даніель зараз посідає друге місце в рейтингу WBO. Усик – обов’язковий претендент на титул WBO, яким володіє Джошуа. Ентоні каже, що швидше за звільнить титул, ніж поб’ється з Усиком», – розповів Уоррен.

«Я не знаю, чи збирається він це робити. Але якщо він звільнить титул, то Усик поб’ється з Дюбуа за умови, що Даніель переможе Джо Джойса 28 листопада. Якщо цей бій буде потрібен, то я його моментально влаштую».

Минулого тижня Олександр Усик провів другий бій в суперважкій вазі, перемігши одноголосним рішенням суддів Дерека Чісору. Згодом українець заявив про бажання битися з Ентоні Джошуа в чемпіонському поєдинку.

Сьогодні про плани провести бій з Усиком заявив новозеландський суперваговик Джозеф Паркер, який також займає високе місце в рейтингу WBO.

Непереможений Дюбуа (15-0, 14 KO) битиметься з співвітчизником Джо Джойсом 28 листопада. Останній бій 23-річний Даніель провів в серпні, коли вже в другому раунді нокаутував Рікардо Снайдерса.

Предыдущая статьяПрезидент нагородив почесним званням тренера одного з боксерських клубів Чернігівщини
Следующая статьяТрамп заявил о краже его победы на выборах