Скільки заробляє Вернидуб? Головний тренер Кривбасу назвав суму, яку він отримує за службу у ЗСУ

49

Юрій Вернидуб, який є головним тренером Кривбасу та продовжує свою службу у ЗСУ, розповів про те, яку зарплату отримує як військовослужбовець.

Юрій Вернидуб очолив Кривбас у червні 2022-го року, проте продовжує свою службу у ЗСУ. Нині він виконує завдання у тилу.

Фахівець розповів, яку зарплату отримує зараз за на службі.

«Минулого місяця моя зарплата склала 14 тисяч гривень, а також я отримав 29,5 тисяч гривень премії. Не знаю, як буде цього місяця. Пишуть, що буде зниження. Від грошей відмовився. Відсилаю їх до благодійного фонду України у серці», – розповів Вернідуб у програмі Брутальний футбол.

Нагадаємо, що Вернидуб початок повномасштабної війни росії проти України зустрів як головний тренер Шеріфа. 24-го лютого його команда на виїзді протистояла Бразі у поєдинку у відповідь раунду плей-офф Ліги Європи.

За підсумками двоматчевого протистояння було зафіксовано нічию 2:2, а в серії післяматчевих пенальті португальський клуб виявився сильнішим – 3:2.

Наступного дня тренер залишив свою роботу і приїхав до України, щоб у лавах ЗСУ стати на її захист. До червня Вернідуб перебував у зоні бойових дій.

18 Березня 2023 17:15 156