Житель Менщини самостійно виготовляє системи безперебійного живлення інтернету

4

22-річний Антон Семко із Синявки, що в Менській ТГ, нещодавно почав самостійно виготовляти системи безперебійного живлення оптичного інтернету. Такі системи забезпечують безперебійне живлення роутера й термінала оптичного перетворювача до 9 годин. Такі системи користуються наразі значним попитом, оскільки вимкнення світла значно впливає на всі сфери людського життя.

«Я вирішив виготовляти ці системи через необхідність доступу до інтернету, попри відключення світла. Моя сестра навчається на дистанційній формі освіті і їй це було дуже потрібно», — зазначає Антон Семко.

На виготовлення, складання та перевірку однієї такої системи йде приблизно дві години неквапливої роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про підсмажений ворожий танк і полон російського командира: війна чернігівського комбата Олефіренка

«Система зібрана на модулях, які відомі тим, хто цікавиться темою джерел безперебійного живлення. Водночас дає можливість не використовувати свинцевий акумулятор і перетворювач, якщо людині необхідний лише інтернет. Я використовую одні з кращих акумуляторів, доступних на ринку, загальна ємність яких 14 000 мАч. Ці модулі автоматично заряджають акумулятори за наявності світла. Від користувачів не вимагається жодних додаткових дій після встановлення. Також я на 3Д-принтері надрукував корпуси для цих модулів, які забезпечили достатнє охолодження», — розповідає Антон Семко.

Важливо зазначити, що в таких системах у момент переходу з живлення від мережі на акумуляторне, не відбувається перезавантаження роутера та не зникає інтернет. Зважаючи на всі переваги цих приладів, їхня вартість не є високою. Придбати систему безперебійного живлення оптичного інтернету можна за 1500 грн.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Оксана Замятіна

TagsНовини Чернігів Чернігівщина

Предыдущая статьяСуботній рецепт: запіканка «Красуня»
Следующая статьяУ Корюківському районі загинув 15-річний мотоцикліст, 13-річна пасажирка в лікарні