На Чернігівщині попрощалися з трьома захисниками

11

17 вересня на Чернігівщині попрощалися з трьома військовослужбовцями. Про це повідомляє Чернігівський обласний ТЦК та СП.

Солдат Ігнатушко Олександр Миколайович народився 10 серпня 1991 року в м. Прилуки. Тут закінчив школу, брав участь у спортивних змаганнях та займав призові місця. Далі розпочав трудові діяльність, а в умовах повномасштабної війни став на захист Батьківщини. Загинув 12 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися та поховали у селі Заїзд, де Захисник проживав останнім часом.


Сержант Ліфер Павло Іванович народився у селі Ядути на Чернігівщині 31 січня 1984 року. Тут закінчив школу, проходив військову службу. Далі проживав у Києві, де працював на шкіряній фабриці. Торік став до лав оборонців України. Загинув 14.07.2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Встановили особу воїна з ДНК-експертизою. Попрощалися та поховали у селі Ядути.

Солдат Іпатко Володимир Петрович народився Володимир в місті Новгород-Сіверський 02.12.1982 року. Навчався у місцевій гімназії №1, після 8 класу навчався в ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. У 2001-2002 роках проходив строкову військову службу. Після цього деякий час працював на ОАО «Новгород-Сіверський ПМК-86». З початком повномасштабного вторгнення приєднався до Новгород-Сіверського добровольчого формування територіальної громади. У лютому 2023 року став до лав Збройних Сил Під час виконання чергового бойового завдання отримав тяжке поранення та був евакуйований до медичного закладу, але 05.09.2024 року серце воїна зупинилося. Попрощалися та поховали у Новгород-Сіверському.
Gorod.cn.ua

Хочете отримувати головне в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram.

Предыдущая статья19 сентября 2024 года: мучеников Трофима и Зосима — что сегодня нельзя делать
Следующая статьяНа Чернігівщині поліцейські викрили чоловіка у вирощуванні конопель та зберіганні наркотиків