Тероборонівці з Чернігівщини за одну ніч знищили шість «Шахедів»

17

Вогневі групи 119-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Чернігівської області за одну ніч знищили шість «Шахедів».

Про це повідомляють Сили територіальної оборони ЗСУ.

Зазначається, що відзначилися бійці зенітного ракетно-артилерійського взводу 166 окремого батальйону 119 бригади Сил ТрО.

«Хлопці кажуть – ніч видалася дуже важкою, але продуктивною. Ворог постійно намагається обдурити нашу систему протиповітряної оборони, вигадуючи нові маршрути та змінюючи тактику, але це йому не вдається», – йдеться у повідомленні.

Така важка, але продуктивна, ніч у хлопців була на 21 число. Загалом цієї ночі протиповітряній обороні вдалося збити 35 ворожих ударних БпЛА «Shahed – 131/136». Також, завдяки активній протидії, ворожі керовані авіаційні ракети Х-59/69 не досягли своїх цілей.

«Влучність і злагоджена робота мисливців за «шахедами» 119 бригади Сил ТрО вже врятували чимало життів мирних жителів і зберегли від руйнування не один об’єкт інфраструктури».

Також зазначимо, що у ніч на 24 липня Силами оборони України на різних напрямках було збито 17 «Шахедів» та 8 розвідувальних БпЛА.


Хочете швидше дізнаватися про найцікавіші і найважливіші новини?
Приєднуйтесь до наших каналів:
— в TELEGRAM
— у VIBER
— в
INSTAGRAM
Тут тільки найактульніші відео, новини та історії Чернігова!

Джерело: 0462.ua

Предыдущая статьяСосницький суд виправдав іноземця, якого звинуватили у зґвалтуванні 14-річної дівчинки
Следующая статьяВиживання взимку: чи допомагають нині жителям Чернігівського прикордоння дровами